workshop

PODCAST


In english:

My interviews with fascinating scientists: 
WUNDERDOG

Tull, skravl og "fakta" med Kristopher Schau & Frode Hanssen: 80%


 Finn meg på patreon!Å TEGNE ER NYTTIG! (OG EFFEKTIVT … OG LØNNSOMT!)


Skulle du av og til ønske du kunne tegne? Har du noengang jobbet med å formidle et budskap, og tenkt at dette kunne lettere blitt forklart i en tegning? Har du turt å lage en enkel, uproff tegning for å formidle budskapet ditt selv, og oppdaget hvor lite som skal til for å skille seg ut og gjøre suksess? Enten du skal forklare et komplisert budskap, eller forsterke et enkelt budskap: En tegning gir mottakerens hjerne en ekstra knagg å henge informasjonen på.


Det er her dette kurset kommer inn. Bedrifter taper hvert år store summer på forvirrende og dårlig kommunikasjon - og motsatt, god kommunikasjon er målt å medføre stor gevinst.


Med denne dramatiske analysen er det en glede å kunne servere en workshop som gir deg flere verktøy i kassa på en effektiv, inspirerende måte.


FINN DIN INDRE TEGNER!


Mediehverdagen vår renner over av informasjon. Hvor enkle kan tegninger være for å fungere? Hva skal til for å stikke seg ut, og hva er vanlige feil? Hvordan kan noen gjøre global suksess med å tegne enkle fyrstikkfigurer?


DU TRENGER IKKE KUNNE DETTE FRA FØR.


Vi skal ikke lære menneskeskjelettet, eller hvor de ulike musklene sitter. Vi skal lære å kommunisere og underholde med tegning!


HVEM PASSER KURSET FOR?


For deg som formidler kunnskap og informasjon, til deg selv og til andre.

For deg som kommuniserer, og tenker at du godt kunne kommunisert enda mer visuelt.

For deg som vet at du formidler kan bli bedre med tegning. Spesielt er dette viktig for konsulenter, lærere, kursholdere og byråkrater.


HVA FÅR DU?


- Et “arkiv” av enkle strekfigurer som “alle” kan lære seg å tegne og bruke.


- Tips om hvordan du gjør figurene til dine egne - og hva du IKKE skal gjøre.


- Triks: Hvordan få strekfigurer til å se mer profesjonelle ut.


- Tips om visuell historiefortelling, visuelle koder, og hvordan hjernen tar inn tegninger. Hva blir forstått? Hva blir misforstått?


- Tips om utstyr, programvare og hvordan å integrere tegningene dine i presentasjonen din. - Tegneglede, motivasjon og kreativ gnist!


OM KURSHOLDEREN Øystein Runde har en lang karriere med tegneserier, undervisning og kommunikasjon bak seg. Han har vunnet Kulturepartementets pris for beste tegneserieroman to ganger, vært gitt ut på engelsk og polsk, og prater i podcasten 80% sammen med Kristopher Schau og Frode Hanssen. Viktigst: Øystein er en dyktig pedagog som elsker å dyrke fram potensialet i alle.


Det blir servering og hyggelig stemning.


Kurset koster 4999,- per person, og er fra 3-15 personer. Øystein bor i Oslo. Tid og sted avtales.